Coachcafe Haarlem
Particulier
Zakelijk
De coaches
Fotoalbum
Gastenboek
Forum
Enquête
Aanmelden
Links
Sitemap

Voor mensen die werk maken van hun toekomst

 

Bijna afgestudeerd en nog niet zeker van je volgende stap? Al een aantal jaren werkzaam, maar niet gelukkig met de richting waarin je loopbaan zich ontwikkelt?

 

Dan is het tijd om ruimte te maken voor deze belangrijke vragen. De coaches van Coachcafé Haarlem helpen je graag met het vinden van jouw antwoorden. En waar kan dat beter dan in de ontspannen sfeer van een café? Geen zware kost, maar gewoon een laagdrempelige, gezellige avond die je inzicht geeft in de koers van je leven.

Het doel:

Misschien heb je er wel eens aan gedacht om een coach in de arm te nemen om je te begeleiden bij je loopbaanvraagstuk, maar is het er nog niet van gekomen. Misschien vind je het eng, kost het je te veel tijd, of heb je het geld er niet voor. Coachcafé Haarlem laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met coaching. In een paar uur tijd krijg je handvatten aangereikt om je een stap dichterbij je doel te brengen.

 

Hoe pakken we het aan?

Tijdens het Coachcafé ga je in kleine groepjes in gesprek met elkaar onder begeleiding van een coach. De coaches zijn mensen die zelf hun worstelingen hebben doorgemaakt om te komen waar ze nu zijn. Met hun persoonlijke en professionele ervaring kunnen ze jou helpen inzicht te krijgen in jouw leven, in jouw kansen. Je gaat sparren met elkaar, je wordt geprikkeld, je krijgt een spiegel voorgehouden en je stimuleert elkaar. Zo krijg je inzicht in jouw talenten en mogelijkheden, waarmee jij beter je koers voor de toekomst uit kunt zetten.

In het café

‘Waarom in een café?’, vraag je je misschien af? Omdat er geen betere plek is voor een goed gesprek! En in een café ontmoet je vaak leuke, inspirerende mensen die je bij je dagelijkse bezigheden niet zo snel zou tegenkomen. Bovendien kun je er lekker een kop koffie of een biertje bij nemen om de keel te smeren. Een relaxte omgeving bevordert de creativiteit en daarmee het vermogen om tot verrassende ideeën te komen.

Wat mag je verwachten?

Nieuwe ideeën over je toekomst. Inzicht in je mogelijkheden en ontwikkelingspunten. Professionals en gelijkgestemde mensen ontmoeten die je verder kunnen helpen bij het uitstippelen van je toekomst.

 

Praktische info rmatie

Het volgende Coachcafé Haarlem gaat plaatsvinden op:

 

NNB 

 

Lokatie: Café Studio (boven)

Grote Markt 25 in Haarlem

 

Kosten:

€ 45,- inclusief 4 consumpties.

 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor het Coachcafé.

 

Meer informatie

Indien je meer informatie wilt, vul dan het contactformulier in of mail ons op info@coachcaféhaarlem.nl. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Coachcafe Haarlem
info@coachcafehaarlem.nl