Coachcafe Haarlem
Particulier
Zakelijk
De coaches
Fotoalbum
Gastenboek
Forum
Enquête
Aanmelden
Links
Sitemap

Tijn Bettink

Missie:

Het verbinden van mensen met zichzelf en hun omgeving

Motto :

"Wees gerust jezelf, er zijn zoveel anderen"

Spaarne Coaching
Spaarne Coaching
Tijn Bettink

Standpunt:

"Een rivier stroomt  in een vloeiende lijn van zijn oorsprong uiteindelijk via allerlei omzwervingen tot deze zijn eindbestemming bereikt"

Dat is precies het doel van Tijn Bettink: de vloeiende lijn weer terug te vinden in je leven. Samen gaan we op zoek naar je identiteit; wie je nu werkelijk bent en waar nu eigenlijk jouw passie ligt.  

 

.           Wat is jouw droom?

.           Wat heeft je tegengehouden die droom waar te maken?

.           Hoe ga je je dromen alsnog realiseren?

 

Aanpak:

Ik raak geïnspireerd als ik mensen kan begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Niets mooier dan het proces van "het niet meer weten" naar "ik heb weer richting gevonden in mijn leven". Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van stress-burnout en de begeleiding van mensen die de balans tussen zichzelf en hun omgeving zijn kwijtgeraakt. Bij Spaarne Coaching nemen we diverse testen af waaronder de TalentenMotivatieAnalyse  als mogelijk vertrekpunt voor je persoonlijke ontwikkeling.  

Waar je ook mee komt het belangrijkste doel in onze gesprekken is het hervinden van het evenwicht tussen het denken en voelen. Of je nu afstudeert en wil weten wat je volgende stap wordt, op zoek bent (of denkt te zijn) naar een (nieuwe) baan vanuit je huidige werk. Ik ben van mening dat aandacht geven aan jezelf leidt tot zelfinzicht waarmee jouw menselijk kapitaal beter rendeert. Zowel voor jou persoonlijk als prive als in werk.

Wil je ervaringen van anderen lezen die bij ons in traject zijn geweest kijk dan hier. 


Kijk op: www.spaarnecoaching.nl


 

Kees de Kruijf - Gertrud de Witte - Jacobine Sanders - Onno Vendel - Tijn Bettink

 

 

Terug
Coachcafe Haarlem
info@coachcafehaarlem.nl