Coachcafe Haarlem
Particulier
Zakelijk
De coaches
Fotoalbum
Gastenboek
Forum
Enquête
Aanmelden
Links
Sitemap

 

 

Voor mensen die werk maken van hun toekomst

 

Zou u uw medewerkers, klanten of relaties eens iets anders willen aanbieden? Iets waar ze nog lang over zullen napraten en -denken? Lees dan verder over wat het Coachcafé Haarlem voor u kan betekenen.

Wat is Coachcafé Haarlem?

Coachcafé Haarlem is een aantal jaar geleden opgezet door 4 coaches uit Haarlem. In de ontspannen sfeer van een café houden ze avonden waar mensen in groepjes van 3 of 4 onder begeleiding van een coach praten over zaken die hen bezighouden. Dit concept bleek zo succesvol dat het is uitgebouwd. Dezelfde informele sfeer, dezelfde diepgang, dezelfde coaches; maar dit keer geheel toegespitst op de wensen van bedrijven.

 

Waarover kan het gaan?

De bijeenkomsten gaan over alles wat mensen bezighoudt in relatie tot hun werk. U kunt daarbij denken aan loopbaanplanning, verhouding werk/privé, stress, gespreksvaardigheden, lastige klanten, omgaan met collega’s et cetera. U bepaalt wat het thema is, de coaches zorgen voor de invulling.

 

Hoe ziet een bijeenkomst eruit?

Tijdens het Coachcafé gaan uw relaties/medewerkers in kleine groepjes in gesprek met elkaar, onder begeleiding van een coach. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer die de sfeer van het oorspronkelijke coachcafé zo veel mogelijk benadert. De deelnemers gaan sparren met elkaar, ze krijgen prikkelende vragen van de coaches, ze krijgen een spiegel voorgehouden en ze stimuleren elkaar in het gesprek. In 3 uur tijd krijgen ze handvatten aangereikt om op een nieuwe manier met zaken om te gaan.

 

Meer info rmatie?

Het Coachcafé kan op vele manieren worden ingevuld. Uw wensen zijn daarin leidend. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, stuur dan een mail met uw contactgegevens naar info@coachcaféhaarlem.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook zelf bellen: Tijn Bettink 0653123185.

 

Coachcafe Haarlem
info@coachcafehaarlem.nl